Terug

Kinderbueno Chocolade (8)

Filters

Kinderbueno chocolade

Ieder kind houdt ervan; Kinder Bueno. Misschien ben je ouder geworden en houd je er nog steeds van. Kinder Bueno is een genot voor iedereen. Wij van Snoepdiscounter hebben meer dan 15+ artikelen van Kinder Bueno in ons assortiment zitten. Kinder Bueno is een terugkomend merk als het gaat om chocolade. Neem snel een kijkje in het assortiment!

Over Kinderbueno

Kinder is geïnspireerd door Pasen. Kinder weet namelijk dat kinderen van chocolade houden en van nieuwe dingen ontdekken. Zo ontstond het eerste product; Kinder Surprise. Wil je meer producten vinden onder het mom Pasen, neem dan rustig een kijkje. De samenstelling van de ingrediënten van Kinder Bueno zijn gewoon fenomenaal. Het past gewoon precies goed bij elkaar, de hazelnootvulling met de krokante wafel en de over gegoten chocolade.

Assortiment Kinder Bueno

De Kinderbueno met hazelnootvulling is het bekendst van allemaal, je herkent hem vast wel. Kinder is geschikt om te delen, maar je kunt er natuurlijk ook helemaal zelf van genieten. Je kunt de Kinder Bueno apart halen, maar ook in meerdere aantallen. Heb je liever chocolade repen? Kijk hier dan. Er zijn uiteraard ook nog andere varianten van Bueno:

  • Kinderbueno wit
  • Kinderbueno puur
  • Kinderbueno coconut

Kinder Bueno witte chocolade

De witte KinderBueno is ook redelijk populair onder de consumenten. De andere twee varianten zijn ook gemiddeld populair, maar zeker niet minder lekker. Uiteraard is dit niet de enige Bueno chocolade die ze hebben. Onder andere zijn de Kinderrepen ook heel erg bekend en de surprise eieren. Bueno heeft ook een minivariant gemaakt van de Kinderbueno, er zijn dus genoeg lekkernijen in het assortiment van Kinderbueno. Ben je nou echt een chocolade fan, neem dan ook een kijkje bij chocolade voor dergelijken soorten chocolade.

Kleine momenten vol plezier

Bueno benadrukt om te genieten van alle kleine momenten, ook is Bueno gemaakt om te delen. Bestellen doe je eenvoudig online, bestel in grootverpakking, zo kan je er lekker lang mee vooruit. Bovendien, als je boven de € 50,- bestelt, dan krijg je de bestelling gratis bezorgt. Bestel nu je eigen Bueno chocolade, en geniet van alle kleine momenten in het leven!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 1060 Reviews @ Kiyoh