Terug

Speciale Fanta (0)

Bijzondere Fanta kopen die niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar is? Bekijk al onze smaken in de webshop van Snoepdiscounter.nl.

Filters

    Geen producten gevonden...

Onbekende maar overheerlijke smaken Fanta

Fanta, wie is er niet mee opgegroeid? Een overheerlijk frisdrank en het perfecte drankje om het einde van de werkdag, het weekend of een verjaardagsfeest te vieren. Met name de verfrissende sinaasappel smaak van Fanta is alom geliefd.

Speciale Fanta smaken

Fanta komt in veel verschillende samen en uitvoeringen en verschilt over de hele wereld. In Nederland drinken we vaak de Fanta lemon en Fanta orange, maar er zijn veel meer verschillende spannende Fanta smaken te ontdekken. Zo hebben we in ons assortiment Apple, Berry, Pineapple, Cherry, Grape, Peach, Mago, Strawberry, Green Apple, Fruit Punch, Toronja, Mezzo, Exotic en Shokata. Elke soort met zijn unieke verfrissende smaak. De unieke Fanta smaken zijn super leuk en lekker om te proeven en om cadeau te geven. Combineer de verschillende uitvoeringen en ontdek welke smaak jouw favoriet is. Psstt.. die van ons is Fanta aardbei! Bestel de unieke Fanta smaken online bij de Snoepdiscounter.

Over Fanta

Er zijn wereldwijd ongeveer 90 Fanta smaken! Dat zijn super veel unieke smaken die je natuurlijk allemaal wel een keer wil proberen. Fanta is ontstaan in de oorlog omdat er toen te weinig grondstoffen waren voor het produceren van Cola en ontstond het bekende drankje Fanta. Inmiddels is Fanta overal wereldwijd te koop en is Fanta Orange de meest bekende. Wist je dat Fanta Orange vaak in landen er verschillende uitziet? Dit komt omdat Coca Cola rekening houdt met de voorkeur van de consument. De kleur wordt dus aangepast op wat de consument wil!

Nog meer frisdrank

Naast onze unieke Fanta smaken hebben we nog meer verschillende frisdranken bij Snoepdiscounter. Zo hebben we ook het bekende Dr Pepper, Monster Energy en A&W. Houdt een super leuke proef avond met vrienden en probeer alle verschillende smaken of geef het cadeau. Onze frisdranken zijn super te combineren met de verschillende soorten snoep en gemaakt voor alle snoepkonten onder ons. Bestel je boven de 50 euro aan heerlijk snoep en/of frisdrank? Dan verzenden we je bestelling ook nog een gratis! Klanten geven ons een 9.2 en zijn erg tevreden over onze producten, levering en service. Grijp je kans en bestel!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 1060 Reviews @ Kiyoh