Terug

Pasen (10)

Filters

Pasen

Pasen is het belangrijkste christelijke feest in het jaar. Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus uit de dood is opgestaan, dit was de zondag de kruisiging. In het jaar 2022 is Pasen op zondag 17 april, lekker in het weekend samen zijn met je familie. Maar dan moet je wel wat lekkers hebben, wij hebben een groot assortiment aan paas snoep!

Snoep voor pasen! 

We kennen het allemaal: de zoektocht naar paaseieren met Pasen, maar er is veel meer rondom Pasen. Of je nou gezellig gaat zoeken naar de eieren of heerlijk toekijkt vanuit de woonkamer met een lekker bakje koffie, Pasen is een feest waar snoep en lekkernij bij komt kijken. In het assortiment van Snoepdiscounter bieden we alle soorten snoep voor het paasfeest om nog meer te genieten samen met uw vrienden, familie of geliefden! Haal jouw paassnoep in huis bij Snoepdiscounter!

Paaseieren 

Paaseieren is een versierd ei of een chocolade-ei, dat we als traditie verstoppen, zodat het kan worden teruggevonden in een zoektocht waarna het ei mag worden opgegeten. Het ontstaan van het paasei stamt uit het christelijke geloof waar er wordt gevast en met Pasen weer mag worden gegeten. Hier mochten dus ook weer eieren en dus ook paaseieren worden gegeten! Later in de 18e eeuw werden dit ook de welbekende chocolade paaseieren. Binnen het assortiment van Snoepdiscounter bieden we een ruim assortiment aan in surprise chocolade paaseieren met verschillende thema’s. Gaan jullie voor de LOL surprise chocolade eieren, de PAW Patrol chocolade paaseieren, de Unicorn chocolade paaseieren of misschien wel de My Little Pony chocolade paaseieren? Shop uw chocolade paaseieren online bij Snoepdiscounter!

Thema snoep

Naast het thema Pasen hebben we ook veel snoep voor andere categorieën. Zo hebben we ook snoep voor Moederdag, Kerst, Geboorte en meer. Maak elk thema en gelegenheid een feestje met de heerlijkste snoep van Snoepdiscounter! Bekijk al onze thema snoep gemakkelijk op onze website. Heb je je favoriete snoep uitgekozen? Bestel dan nu! We hebben gratis bezorging vanaf 50 euro in Nederland en België en worden beoordeeld met een 9,2 door klanten! Heb je vragen over de verschillende soorten snoep of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 1060 Reviews @ Kiyoh