Terug

Disclaimer

Ondanks dat wij onze uiterste best doen om alle gegevens in onze webshop up-to-date te houden blijft er een menselijke factor waardoor vergissingen kunnen ontstaan.

Prijzen veranderen en moeten vaak aangepast worden om u de beste actuele prijs aan te bieden. Dit kan kunnen prijsverhogingen of prijsverlagingen betreffen alsmede wijzigingen in bulkaanbod en soms wijziging van bijvoorbeeld het btw tarief. Indien er fouten in ons systeem insluipen en deze worden tijdig door ons geconstateerd voor verzending dan nemen wij contact met u op om dit voor te leggen. U kunt dan akkoord gaan dan wel afzien van de bestelling of een specifiek artikel dat dit betreft.

Afbeeldingen kunnen in sommige gevallen afwijken van de ontvangen producten. Oorzaken kunnen zijn, een wijziging van een thema bij de producent waardoor de verpakking en/of de inhoud is aangepast. Bij handmatige productie van bijvoorbeeld oud Hollands snoep verschilt de batch soms per produktielijn waardoor vorm of kleur net anders uit de produktie komen. Import artikelen (Engeland, Verenigde Staten) wijziging zelfs regelmatig om marketing technische reden.

Ingrediënten informatie wordt verstrekt door onze distributeur en deze nemen wij over. Het kan ook hier voorkomen dat deze veranderen tgv wijzigingen in een productie proces. Kijk altijd voor de zekerheid op de verpakking als u het artikel heeft ontvangen. In het geval dat een specifiek ingrediënt zeer relevant is voor u willen wij vragen om niet meer de informatie op onze website als leidend te beschouwen, maar de informatie zoals door de fabrikant is aangebracht op het betreffende artikel!!

Wij besteden zoveel mogelijk aandacht aan duurzame toepassing van bedrijfsvoering echter is online verkoop daar niet heel geschikt voor. Dozen worden zoveel mogelijk hergebruikt en wij proberen per bestelling een verpakking te vinden waar al uw artikelen zo compact mogelijk in verzonden kunnen worden.

Om uw produkten zo goed mogelijk te beschermen tijdens transport is bovengenoemde soms lastig te verenigen. De wichtgoed artikelen die wij per 100 gram eenheid aanbieden, worden per soort in een aparte plastic verpakking verpakt. U wilt over het algemeen liever geen snoepgoed gemengd ontvangen. Indien u een veelvoud (bijvoorbeeld 5x) wichtgoed bestelt van dezelfde soort dan verpakken wij dat niet als 5x afzonderlijk 100 gram maar dan wordt dit 1x 500 gram. De artikelen die gevoelig zijn voor breuk worden extra goed verpakt in Bubble plastic en/of extra beschermde inpak materialen. 

Ondank al onze maximale inspanningen om uw produkten te beschermen, weegt dat helaas niet op tegen onbehoorlijke behandeling van een pakket. Alles kan stuk. Wij proberen het in ieder geval tot een minimum te beperken en Snoepdiscounter zal nooit een artikel met schade verpakken of versturen. Het laatste deel van het traject, de levering, is de meest belangrijke fase omdat wij het pakket uit handen geven aan een bezorgdienst. Zij moeten zorgdragen voor de levering naar het door u opgegeven adres. Wij hebben daar geen enkel inzicht in of invloed op zodra het pakket bij ons is verstuurd. Echter kunnen we u wel bijstaan met vragen. De meeste gegevens kunt u zelf achter achterhalen via de pakketdienst omdat al onze zendingen altijd voorzien zijn van Track-and-Trace. Deze wordt bij verzending automatisch naar het door u opgeven email adres verstuurd.

Ondanks dat wij zoveel mogelijk meedenken is het handig als u zelf ook altijd mee blijft denken. Produkten waarvan u vermoedt dat ze breukgevoelig zijn tijdens transport mag u in overleg ook bij ons komen afhalen in Roosteren, Limburg. Als het warm is dan loopt u risico met het bestellen van chocolade. Dus wij kunnen niet voorkomen dat chocolade gaat smelten als de temperaturen oplopen.

Elke bestelling proberen wij zo snel mogelijk te versturen. Met een assortiment van 3.000 artikelen is het onontkoombaar dat wij ook wel eens misgrijpen of een langer moeten wachten op uitlevering van een product door de distributeur/ producent. Dus op het allerlaatste moment bestellen en verwachten dat het de volgende dag door ons geleverd kan worden, is een garantie die wij nooit willen geven. Het gebeurt wel, maar nogmaals, het is geen garantie. Pakketdiensten leveren op zaterdag, ook in Belgie, maar ook hier geldt dat is geen garantie aangezien wij niet de partij zijn die de pakketten uitlevert. Dit is de vervoerder, wij zijn slechts de verzender.

Mocht er iets onduidelijk zijn of u vermoedt dat er iets niet goed gaat in het bestelproces of de verzending, neem dan altijd eerst contact met ons op. Wij willen het altijd voor u oplossen. U kunt ons per email bereiken op [email protected] 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 1060 Reviews @ Kiyoh