Terug

Verzenden & retourneren

De verzendkosten voor Nederland en België zijn € 5,95 verzending per DPD met track and trace. GEEN VERZENDKOSTEN voor bestellingen vanaf € 50! Mooier kunnen we het niet maken.

Zeggen waar het op staat en duidelijkheid boven alles:

RETOURNEREN VAN BESTELDE ARTIKLEN IS NIET MOGELIJK.

Om teleurstelling bij u en bij ons te voorkomen willen wij vragen om goed na te denken over uw aankoop voordat u gaat afrekenen. Onze systemen zijn geautomatiseerd, zoals dat gaat met een moderne webshop, en dat is gericht op een snelle en efficiënte verwerking van de bestellingen. U kunt zo vaak producten aan uw winkelwagentje toevoegen (of er uit verwijderen) als u wenst. Zodra u echter kiest om de bestelling af te rekenen en vervolgens het betaalscherm doorloopt en afrondt, dan is de order definitief en krijgt u daarvan een schriftelijke bevestiging, inclusief bijbehorende factuur als bijlage, op het door u opgegeven e-mail adres.

Zodra u de bestelling heeft afgerond, waarvoor wij u zeer dankbaar zijn, bent u dus overgegaan tot betaling waarmee Snoepdiscounter automatisch de tegenprestatie aangaat om te leveren. Bij hoge uitzondering kan een bestelling geannuleerd worden wanneer deze binnen een uur na bevestiging nog niet verzonden is. We kunnen in overleg dan het bedrag retourneren minus het bedrag van € 1 transactie kosten van de betaalmaatschappij die de communicatie verzorgt tussen uw bank en onze bank. 

Omdat wij altijd de herkomst van onze producten moeten kunnen aantonen en het hier consumptiegoederen betreft, kunnen wij de producten dus nooit retour nemen. Bij controle van de NVWA kunnen wij enorme boetes opgelegd krijgen als de administratie hiervan niet op orde is. Dus voor uw veiligheid houden wij ons strikt aan deze regelgeving zonder enige uitzondering. Producten die wij aan u leveren zijn altijd vers af fabriek via onze distributeurs en NOOIT uit een 'buitenlands grijs circuit' of (herverpakte) restpartijen zoals bekende prijsstunters in Nederland (we noemen geen namen) dat standaard doen en ook kunt u dus NOOIT retourgoederen ontvangen die al eens eerder opgestuurd zijn geweest. 

Heel simpel gaan wij dus voor topkwaliteit omdat wij het ondenkbaar vinden dat er snoep bij consumenten (kleine kinderen) terecht kan komen waarvan wij niet de herkomst weten. Goedkoop heeft een reden zeggen wij altijd en wij blijven daar ver van weg. Tevens zou het Snoepdiscounter schaden als we oude rommel leveren aan onze zakelijke klanten, die deze zoetwaren op hun beurt weer uitdelen aan klanten en relaties. Als dat kwalitatief inferieure zoetwaren betreft dan staat onze klant ook voor joker bij zijn/haar klanten en dat zal ons (en u) dus nooit gebeuren. Snoepdiscounter staat voor transparantie en kwaliteit.

 

We vinden dat er geen enkele discussie kan bestaan over het niet retour nemen van een bestelling.

Heeft u niet de intentie om af te nemen dan moet u niet bestellen, zo eenvoudig is dat.

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 102 Reviews @ Kiyoh