Terug

Haribo Snoep Kopen? (56)

Filters

Haribo Snoep Kopen?

Wat is het bekendste snoepmerk? Dat is Haribo snoep natuurljik! Al sinds de jaren 50 is Haribo een bekend snoepmerk in Nederland met de slogan: "Haribo maakt kinderen blij, ouderen horen daar ook bij". De Haribo snoep silo's in de sportkantines en zwembaden, bijna iedereen herkent ze wel van vroeger. 

Veelzijdig Haribo assortiment

De gekleurde gummibeertjes zijn al jaren het bekendste product van de snoepfabrikant. Het snoepassortiment is de laatste jaren behoorlijk uitgebreid. Gesuikerde banaantjes, kersjes, perziken, colaflesjes en groene kikkertjes. Allemaal snoep uit het assortiment van Haribo.

Haribo drop

Natuurlijk kan het oer-Hollandse drop niet missen in de verschillende Haribo snoep emmers. Zo hebben we snoep emmers volledig gevuld met Haribo drop, maar ook gemixte emmers. Hier kun je dan zelf een keuze in maken. We hebben in ons assortiment veel keuze uit de verschillende Haribo drop. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de volgende Haribo drop:

Haribo snoep emmer mix

De Haribo drop zit ook in onze Haribo snoep emmers. In deze welbekende snoepemmers zitten allerlei verschillende soorten snoepjes in een mix. Ideaal om uit te delen aan familie en vrienden. De Haribo snoep emmer is de perfecte mix waardoor iedereen blij wordt. Er zit voor iedereen iets tussen. Je moet wel snel zijn voordat de lekkerste snoepjes er al tussenuit zijn gehaald.

Perfect voor traktaties

De Haribo snoep emmers zijn ook geschikt voor traktaties. Zoals eerder gezegd worden deze al veel gebruikt om te delen met vrienden en familie. Je kunt er bij ons ook voor kiezen om een Haribo snoep emmer te kopen met één bepaald soort snoep. Denk bijvoorbeeld eens aan onze

Haribo schepsnoep

Naast de emmers verkopen we ook verschillende Haribo snoep als schepsnoep. Wie kent de oude tijden niet waarbij je lekker je eigen snoep kon kiezen voor in je snoepzak. Dat is bij ons ook mogelijk! Je hebt een brede keuze aan verschillende schepsnoep, waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Mis je nog een bepaalde Haribo drop? Dan horen we dat graag!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 1060 Reviews @ Kiyoh