Terug

Lolly's en Zuurstokken kopen (142)

Filters

Lolly's en Zuurstokken kopen

Lolly’s en zuurstokken kopen

Houd je van lolly’s en zuurstokken? Dan is Snoepdiscounter de site die jij zoekt! Het assortiment bestaat uit meer dan 100 producten. Van grote lolly’s tot kleintjes. Wij hebben wat jij zoekt. Wij hebben alle lolly’s in voordeelverpakking, zodat je geniet van kortingen. Neem een kijkje in ons grote assortiment!

Regenboog lolly

Snoepdiscounter heeft een groot assortiment wat betreft lolly’s. We hebben verschillende smaken en groottes. Denk hierbij aan zoete lolly’s, maar ook aan salmiak lolly’s. Een opvallend product uit het assortiment is de regenboog lolly. Wie herkent deze overheerlijke lolly nou niet? Kijk eens naar al die diverse kleuren en smaken die deze lolly heeft. Wij hebben ze in verschillende soorten. Van grote regenboog lolly’s tot kleinere regenboog lolly’s. Niet alleen de lolly’s zijn populair bij ons, maar ook de chocolade is populair.

Zuurstokken

Een ander product dat je vast ook nog wel herkent, met name van de kermis is de zuurstok. Wie sloeg er nou op het eind van de kermis geen voorraadje zuurstokken in? Het is een heerlijke lekkernij. Wij van Snoepdiscounter konden natuurlijk niet zonder zuurstokken in ons assortiment. Je vindt bij ons allerlei soorten en smaken. Van echte zuurstokken tot drooghout stokken en kaneelstokken. Maar ook zeker drop stokken vind je in ons assortiment, dit is uiteraard niet de enige soort drop die we hebben. Er is genoeg keuze wat betreft de zuurstokken. Je kunt ze per stuk kopen, maar ook in grotere aantallen. Geniet dan van nog meer korting!

Grote lolly’s

Wij van Snoepdiscounter verkopen ook grote lolly’s. Met grote lolly’s kun je uiteraard langer doen, vaak een aantal dagen. Echt waar voor je geld dus. Het is ook leuk om deze als cadeau te geven, omdat de persoon er extra lang mee kan doen. Wij hebben een breed assortiment wat betreft de smaken van de grote lolly’s. Wie ga jij verrassen met deze grote lolly’s?

Kersen lolly’s

De favoriet van jonge kinderen, je herkent ze waarschijnlijk ook nog wel, de kersen lolly’s zijn een genot voor iedereen. De groene stok met twee kersen lolly’s eraan, wie at ze vroeger niet? Wij hebben uiteraard meer lekkernijen, zoals de kinderenartikelen. Wij hebben ook gewoon normale kersen lolly’s, er is genoeg keuze!

Haal deze lekkernijen in huis

Zoals je ziet is er genoeg keuze wat betreft lolly’s en zuurstokken. Neem een kijkje bij de verschillende soorten lolly’s en vind wat echt bij jou past. Wij hebben verschillende soorten, smaken en groottes. Voor de liefhebbers van zoet hebben we kersen lolly’s, degene die houden van meer smaken hebben we de regenboog lolly's. Haal je lekkernijen nu in huis! Gratis verzending vanaf €50,- euro.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 1060 Reviews @ Kiyoh