Terug

Hoera Geslaagd Snoep (7)

Filters

Hoera geslaagd snoep!

Hoera geslaagd! Iemand is geslaagd wat betekent dat je dat moet vieren. Of je nu geslaagd bent voor je middelbare, mbo, hbo, unie, rijbewijs of iets anders: dat je geslaagd bent moet je vieren met geslaagd snoep. Bij het geven van een cadeau omdat iemand geslaagd is gaat het niet om de grootte van het cadeau maar om de attentie. Alles is leuk en nog leuker natuurlijk hoera geslaagd snoep. In het assortiment van Snoepdiscounter hebben we veel verschillende soorten geslaagd snoep van chocolade tot unieke geschenkverpakkingen. Geef iets unieks of ga voor the old good chocolade. Haal uw geslaagd snoep gemakkelijk en snel in huis bij Snoepdiscounter.

Tradities bij het slagen

Bij het slagen in Nederland hangen we de vlaggenstok uit met onze schooltas om de wereld te laten zien dat we zijn geslaagd. Maar hoe is deze traditie eigenlijk ontstaan? Het uithangen van de vlag is in Nederland gewoonlijk wanneer we wat te vieren hebben (denk aan Koningsdag) het uithangen van de vlag is ontstaan na de Tweede Wereldoorlog en is bedacht door verschillende scholen. Veel scholen volgde en de traditie was geboren. Het hangen van de tas aan onze vlaggenstok is ontstaan uit een soort nood, vaak werden boeken buiten gehangen voor de mensen die geen vlaggenstok hadden om te laten zien dat ze waren geslaagd, vervolgens is dit overgegaan op de tas zoals we dat vandaag kennen. We vieren dat we geslaagd zijn met de vlag, tas en natuurlijk hoera geslaagd snoep

Nog meer online snoep

Naast dat we vieren dat we zijn geslaagd heeft Snoepdiscounter ook voor veel andere dagen en thema’s snoep. Zo hebben we ook een ruim assortiment aan snoep voor de thema's: Geboorte, Vaderdag, Sinterklaas en meer. Van alle feestdagen moeten we volop genieten en dat doen we met vrienden, familie, geliefden én natuurlijk snoep! Heb je vragen over de verschillende soorten snoep of wil je advies? Neem dan gerust met ons contact op. We helpen je graag verder in het maken van de beste keuze. Besteed je meer dan 50 euro in Nederland of België? Dan verzenden we je bestelling gratis!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 1060 Reviews @ Kiyoh