Terug

Over ons

Snoepdiscounter is sinds 2012 actief in de zoetwarenwereld. Gestart als fysieke snoepwinkel zijn we ons gelijk gaan onderscheiden in de markt door Amerikaanse producten te importeren. Een voorbeeld dat al snel gevolgd werd door 'de rest van Nederland'. Onze kracht is dat we altijd vooruit lopen in deze zoete wereld, die zich wereldwijd strekt en nooit stil staat.

Door ons te oriënteren over de landgrenzen heen, weten wij vrijwel alles dat zich afspeelt bij producenten, bij onze klanten en de manier waarop onze klanten graag voorzien worden van hun favoriete snoep. Snoep bestellen is leuk en wij gaan tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen.

De tijd van drukke winkelstraten is definitief verleden tijd want de consument kiest voor het gemak en de voordelen van online bestellen. Niet de deur uit, niet op de bus wachten, geen parkeergarage of parkeergeld, niet door de regen lopen, geen geld pinnen, niet sjouwen met tassen, nee gewoon online uitzoeken en laten bezorgen op een afleveradres naar keuze.

In januari 2018 zijn we definitief overgegaan om 100% online snoep te verkopen. De bestaande webshop kon de vraag al snel niet meer bijhouden en na 10.000 bestellingen zijn we in juli 2019 live gegaan met een compleet van de grond nieuw opgebouwde webshop die zorgt voor nog makkelijkere navigatie op telefoon, PC of tablet en een uitbreiding van het assortiment van 1.500 producten naar 4.000 producten. Bovendien zijn de betaalmogelijkheden uitgebreid en hebben we de tarieven voor verzending binnen Nederland en naar België gelijk kunnen trekken. Voor beide landen geldt GRATIS VERZENDING vanaf € 55 Dat is uniek. 

Wij streven ernaar om iedereen tevreden te stellen want dat is voor ons het hoogst haalbare. Snoepdiscounter heeft de leukste klanten van Europa en zowel particulier als zakelijk. De prijzen zijn transparant en waar mogelijk hebben we staffels toegepast zodat het voordeel groter wordt bij grotere afname. Dus 1 kilo is vaak heel voordelig ten opzichte van 100 gram.

Omdat het assortiment zo enorm groot is en het verloop van producten idem dito, is het een dagtaak voor ons om bij te houden welke producten nieuw op de markt zijn en welke daarvoor weer hebben moeten plaatsmaken.

Het kan dus incidenteel gebeuren dat een product net niet meer leverbaar is terwijl wij het nog wel in ons systeem beschikbaar staat. In dat geval nemen wij vooraf even contact op en proberen wij altijd met een alternatief te komen dat minsten zo goed is zo niet beter, maar altijd in overleg met u.

Bedrijven zijn zeer tevreden omdat we veel zorg uit handen kunnen nemen door de volumes die we probleemloos leveren. Gewoon online bestelen en afrekenen.

Bedrijven kunnen het BTW nummer invullen bij de bedrijfsgegevens dus dan is de boekhouder ook weer tevreden en voor bedrijven buiten Nederland betekent dit dat op de factuur geen BTW berekend wordt maar 'BTW verlegd'. Dus even goed kijken of u alle bedrijfsgegevens goed heeft ingevuld voordat u naar het betaalscherm gaat, anders wordt er btw gerekend op de factuur en dat is dus niet nodig bij btw verlegd.

Wij proberen uiterlijk de volgende dag te verzenden en soms lukt het zelfs dezelfde dag nog. We gebruiken daarvoor DPD met track-and-trace. Zendingen die op vrijdag bij ons verstuurd worden, gaan als zaterdag levering de deur uit.

DPD levert bijna vrijwel altijd de volgende dag na verzending. Voor bedrijven versturen we liever niet op vrijdag omdat het risico bestaat dat er geprobeerd wordt op zaterdag te leveren terwijl de meeste bedrijven dan gesloten zijn. Hoe langer een pakket onderweg is (en weer terug) met meerdere afleverpogingen, hoe groter de kans wordt op eventuele schade aan pakketten dus ook daar proberen we aan te denken. Schade-gevoelige producten worden ten alle tijden extra goed door ons verpakt met noppenfolie.

Wij hopen u een mooie snoep beleving te geven met nostalgische producten maar ook met nieuwe producten dus kijk rustig rond in onze webshop en eventuele vragen kunt u altijd richten aan ons email adres '[email protected]' of telefonisch natuurlijk. Via Facebook kunt u ons volgen voor leuke primeurs maar is geen communicatiemiddel voor ons.

Veel plezier gewenst met bestellen en houd u niet in, want wij weten wat u zoethout.

 

Namens Snoepdiscounter;

Steven Petit

-Snoep Goeroe-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 1060 Reviews @ Kiyoh