Terug

Baby Shower snoep (76)

Filters

Baby Shower snoep

Enorme keuze in Babyshower snoep & Geboortesnoep!

Hoera! Een baby op komst! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: De babyshower! Het feestje tijdens je zwangerschap waar je met je naasten je zwangerschap viert. Niet alleen staan hier leuke cadeaus centraal, maar ook veel lekkernijen natuurlijk. Een babyshower is daarom niet compleet zonder babyshower snoep. Worden het blauwe snoepjes of roze snoepjes, of gewoon roze en blauwe snoepjes?

Babyshower snoep uitzoeken

Steeds vaker besluiten stellen het geslacht van de baby al te weten voor de geboorte. De babyshower leent zich vaak als perfecte gelegenheid voor de gender reveal. Dit is de bekendmaking van het geslacht. Is dit voor de babyshower namelijk nog niet bekend, dan is het aan te raden te gaan voor roze en blauwe snoepjes zodat jouw bezoekers het nog niet meteen in de gaten hebben. Is het geslacht al bekend tijdens jouw babyshower, dan kun je kiezen uit ons enorm assortiment een blauwe snoepjes of roze snoepjes. Onze babyshower snoepjes gaan van de klassieke snoepjes die iedereen kent zoals haaitjes, wormen, en vruchtenhartjes tot erge leuke babyshower snoep lolly’s en zuurstokken.

Maak er een feestje van

Het organiseren van een babyshower kun je zelf eigenlijk zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Om de ruimte in te richten worden er vaak diverse leuke versieringen gebruikt. Denk aan ballonnen en slingers, maar ook tafels vol heerlijke babyshower snoepjes. Denk bijvoorbeeld aan een etagère met heerlijke blauwe snoepjes of roze snoepjes. Of verschillende gekleurde babyshower lolly’s die net de finishing touch kunnen zijn bij de aankleding van de tafel. In ons enorme assortiment babyshower en geboortesnoep vind je echt van alles! Kijk hieronder voor inspiratie van babyshowersnoep:

De baby is er: Tijd voor Geboortesnoep!

Is de baby eenmaal geboren? Dan is het natuurlijk ook weer de hoogste tijd voor zoete lekkernijen. Geboorte snoep is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Naast de traditie van beschuit met muisjes eten zien we ook steeds vaker dat geboortesnoep populair wordt. Zeker wanneer er regelmatig gezinnen over de vloer komen met jonge kinderen is het leuk helemaal in de geboorte stemming diverse lekkere geboortesnoepjes op tafel neer te kunnen zetten.

Geboortesnoep trakteren op school?

Heb je ook al andere kinderen? Dan is het vaak leuk de geboorte op school te vieren met een kleine traktatie. Zoals een klein zakje met verschillende soorten geboorte snoep. Zo kun je een leuke variatie samenstelling van blauwe snoepjes wanneer er een jongetje is geboren en een variatie van roze snoepjes wanneer er een meisje is geboren.

Bestel je geboortesnoep gemakkelijk online!

Al ons geboortesnoep en babyshower snoep bestel je gemakkelijk online. Aangezien wij alle soorten snoep per kilo aanbieden profiteer je van een erg scherpe prijs. Zo hoef je nooit bang te zijn te kort te komen voor je kraamvisite.

Als je eenmaal een keuze hebt kunnen maken binnen ons assortiment geboortesnoep dan kun je deze gemakkelijk online bestellen. En bestel je voor €50 of meer dan wordt jouw bestelling ook nog een gratis verzonden. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust. Wij helpen je graag zodat jouw babyshower onvergetelijk wordt en jouw bezoek gegarandeerd heerlijk zal smullen van alle zoete lekkernijen.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 1060 Reviews @ Kiyoh