Terug

Pez (9)

Filters

Pez

PEZ snoep kopen bij Snoepdiscounter

Ken je ze nog? De Pez snoepjes in een dispenser, waardoor de snoepjes makkelijk per stuk gegeten of uitgedeeld kunnen worden. De vierkante PEZ snoepjes zijn weer helemaal terug van weggeweest! PEZ is een snoepmerk uit Oostenrijk en in 1927 door Eduard Haas op de markt gebracht. De naam ‘PEZ’ komt van Pfefferminz, ofwel pepermunt in het Duits.

PEZ dispenser

Naast de lekkere PEZ snoepjes, is de verpakking extra geweldig voor kinderen. Wij snappen als geen ander dat kinderen vrolijk worden van de gezellige snoepdispensers. De Pez snoepjes zijn natuurlijk ook los te eten, maar eigenlijk is het de bedoeling dat de vierkantje Pez snoepjes in de snoepdispenser gedaan wordt. De PEZ snoep dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten figuren, zoals:

  • De PEZ Dispenser Nintendo
  • De PEZ Dispenser Blis Paw Patrol
  • De PEZ Dispenser Hello Kitty
  • De PEZ Dispenser Cars
  • De PEZ Dispenser Blis Disney Princess

Hoe werkt de dispenser ook alweer? Als eerst vul je de dispenser via de onderkant met de PEZ snoepjes. Wanneer je er eentje uit wilt pakken, duw je het figuurtje bovenop de dispenser naar achteren. Zodra het figuurtje naar achter wordt geduwd komt er vanzelf een snoepje naar boven. Zijn de snoepjes op? Dan kan de dispenser weer worden aangevuld met de PEZ snoep navulling.

Smaken PEZ snoep

Zoals eerder genoemd is PEZ snoep vernoemd naar pepermunt, zo begon het ook. De pepermuntjes waren als vervanging voor sigaretten. Tegenwoordig bestaan er niet alleen PEZ pepermuntjes, maar ook heerlijke snoep met fruitsmaken. Zo koop je een doos van 24x8 stuks navulling PEZ snoep in de fruitsmaak. Dat wordt oneindig lang genieten van de PEZ snoepjes en de PEZ dispenser!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Snoepdiscounter 9,2 / 10 - 1060 Reviews @ Kiyoh